Schilderslessen

Ans Janssen geeft in Venlo ook les in het schilderen met acrylverf.

Wil jij je talenten ook verder ontwikkelen, dan helpt Ans je verder op weg.

Onder het motto 'Leren met plezier' krijg je dan wekelijks een les in een kleine groep.

Jij bepaalt wat je wilt schilderen!

Tijdens de lessen schildert iedereen zijn eigen werken, die je ook zelf mag uitzoeken. Maar anders heeft Ans altijd weer een leuk idee, wat precies aansluit op jouw vaardigheden.

Hierdoor ga je spelenderwijs vooruit, want Ans zorgt er natuurlijk voor dat je de benodigde technieken leert en dat je steeds verder vooruit gaat.

Doordat iedere groep altijd bestaat uit een mix van beginners tot gevorderden zie je ook wat de anderen doen en leer je ook nog eens van elkaar.

Instap

In de eerste week van september begint altijd het nieuwe seizoen. Het zijn doorlopende schilderlessen die een keer per week plaatsvinden op verschillende dagdelen en wel op woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagavond. Als de les op een feestdag valt is er geen les.

Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, want die bedragen slechts 10 euro* voor een les van 2,5 - 3 uur.

Probeer het anders een uit.

Om van een plek verzekerd te zijn, is het nodig het contactformulier van de website volledig toe te zenden via de verzendknop. Je zult zo spoedig moglijk antwoord ontvangen. In de maanden juli en augustus zijn er geen lessen.

Inhaallessen

En als je een keer niet kunt, dan is het altijd mogelijk de les tijdens een andere les bij een andere groep van Ans in te halen, mits je je minimaal 24 uur van tevoren afmeldt!

Meld je ook aan! Telefonisch contact: 06 53 14 95 22

 

klik hier om naar het contactformulier te gaan.

 

* Deze kosten zijn exclusief acrylverf, kwasten, doek e.d.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren