Schildersles

Ans

Ans Janssen geeft in Venlo ook les in het schilderen met acrylverf.

Wil jij je talenten ook verder ontwikkelen, dan helpt Ans je verder op weg.

Onder het motto 'Leren met plezier' krijg je dan wekelijks een les in een kleine groep.

 

Jij bepaalt wat je wilt schilderen!

Tijdens de lessen schildert iedereen zijn eigen werken, die je ook zelf mag uitzoeken. Maar anders heeft Ans altijd weer een leuk idee, wat precies aansluit op jouw vaardigheden.

Hierdoor ga je spelenderwijs vooruit, want Ans zorgt er natuurlijk voor dat je de benodigde technieken leert en dat jij je steeds verder ontwikkelt.

Doordat iedere groep altijd bestaat uit een mix van beginners tot gevorderden zie je ook wat de anderen doen en leer je ook nog eens van elkaar.

Ans

Instappen

Je kunt iedere maand beginnen en je kunt je dus ook nu al aanmelden.

Probeer het anders eens een maand uit. Wie weet bevalt het je zo goed, dat dit het begin van een mooie schilderstijd inluidt.

Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, want daarvoor krijg je iedere week een les van 2,5 - 3 uur, die je steeds bij de eerste les in de maand voor alle lessen van die maand betaalt. Dat is inclusief koffie of thee en uiteraard veel gezelligheid.

 

Om te kunnen beginnen heb je dan alleen nog wat schildersmaterialen nodig. De prijs hiervan valt erg mee, want je hoeft natuurlijk niet alles meteen aan te schaffen. Vraag Ans gewoon even naar de gewenste basisset en naar adressen waar je deze zelf kunt kopen.

Lestijden

Je kiest zelf een vaste middag uit en leert in een klein groepje van 4 - 7 personen de kneepjes van het schilderen. Kijk voor de mogelijke lesdagen op het aanmeldformulier verderop op deze pagina.

Er is iedere week les, behalve als de les op een feestdag valt. Doordat er alleen in juli en augustus vakantie is, heb je maar liefst 10 maanden les per jaar.

We beginnen 's middags altijd om 14:00 uur.

Op het aanmeldformulier onderaan op deze pagina staan de dagen dat er nog plaats is.

Les inhalen:
En als je een keer niet kunt, dan mag je de les (in overleg) tijdens een andere les bij een andere groep van Ans inhalen, mits je je minimaal 24 uur van tevoren hebt afgemeld!

Meer informatie:
Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Aanmelden

Meld je hier onder aan voor schildersles.
Je zult zo spoedig mogelijk antwoord ontvangen.

Je naam:
Aanhef:
Adres:
Plaats:
Postcode:
Telefoon:
Mobiel:
Emailadres:
Wanneer wil je les hebben?
Er is momenteel plaats op:
Dagdeel:
Evt. opmerking:
Land: